Apă cu program în două localități ieșene

Sharing is caring!

În vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele Moșna (120 mc capacitate) și Bohotin (150 mc capacitate), în perioada 5 august – 31 august 2020, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic în intervalul orar estimat 07.00 – 09.00 și 19.00-21.00, către utilizatorii din localitatea Moșna (comuna Moșna) și localitatea Bohotin (comuna Răducăneni).

ApaVital reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

shares