Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali! Jucătorul care nu vrea să plece de la FCSB: „Nu mi s-a părut că a jucat slab când a intrat!”

becali

Gigi Becali susţine că s-a convins de Marco Dulca şi că acesta va fi cedat la Chindia în iarnă. Totuşi, tatăl jucătorului, nu este de acord cu patronul celor de la FCSB.
Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali!

Cristi Dulca spune că fiul său nu a avut evoluții rele atunci când a fost pe teren. Gigi Becali nu este de acord şi abia aşteaptă să scape de jucător. Marco Dulca nu a prins prea multe minute la echipă nici când Nicolae Dică a folosit jucătorii de rezervă.

„Cum le trăiesc și ceilalți. El e bine, e profesionist, când va fi folosit trebuie să dea totul. Important este să fie sănătos și să poată juca când i se va da șansa.

Nu mi s-a părut că a jucat slab când a intrat. Nu o zic din postura de părinte, dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea, dar așa cred că pot să analizez. Antrenorul face strategia, nu pot să vorbesc în numele lui Dică. Nu se pune problema să se întoarcă (n.r. la Chindia Târgoviște)!

Dacă ar ceda, ar fi o demonstrație că nu știe să lupte și nu își caută locul în echipă. Trebuie să lupte indiferent de critici și să-și vadă de treabă”, a spus Cristi Dulca, conform prosport.ro.