Antibiotice lanseaza 3 produse probiotice

Antibiotice Iasi a lansat in cadrul celei de-a patra ediţii a Conferinţei Naţionale de Fitoterapie Practică, trei produse noi, sub brandul Nutriensa, trei noi suplimente alimentare din categoria probiotice: Simbiflora Complex, Simbiflora Forte și SimbifloraKids (Gama SimbiFlora), destinate refacerii echilibrului florei microbiene intestinale.

Evenimentul se desfasoara în perioada 19 – 20 mai 2022  în Iaşi, în format hibrid, la Complexul Palas Iaşi, sub egida Universităţii de Medicinăşi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, iar organizatorul ştiinţific este Asociaţia de Fitoterapie şi Fitofarmacologie Practică.

Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu, Președinte Asociația de Fitoterapie și Fitofarmacologie Practică: „Cea de-a patra editie a Conferinţei Naţionale de Fitoterapie Practică se desfasoara si anul acesta la Iasi. Vad o prezenta deosebita, peste 1200 de participanti care vor afla informatii noi, informatii importante pentru practica in farmacie si in cabinetul medicului de familie, referitoare la suplimentele alimentare si medicamentele care conditioneaza extrace de origine vegetala, vitamine si minerale”.

O altă noutate pe care a prezentat-o compania Antibiotice în cadrul evenimentului, este lansarea unui proiect avangardist, Metaverse Nutriensa®, o noutate pe piața farmaceutică.

Sponsorul principal, compania Antibiotice, cea care vine in intampinarea profesionistilor, cu propuneri noi, din gama Nutriensa, gama care aduce in atentia pacientilor suplimente alimentare atat de necesare pentru mentinerea calitatii vietii asa cum ne-am dorit in ultimul timp. Anul acesta se lanseaza un proiect nou, Metaverse – Nutriensa si de asemenea trei produse noi, din gama probioticelor, produse pe care compania le-a adus in atentia profesionistilor si in avantajul pacientilor„, a mai precizat Prof. Univ. Dr. Monica Hancianu.

Gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice face parte din strategia companiei de înnoire a portofoliului de produse destinate creșterii calității vieții.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!