Antibiotice Iași recrutează noi angajați din mediul rural

Compania Antibiotice Iasi a demarat in aceasta saptamana o platforma de sustinere a sistemului de invatamant tehnic si profesional din Romania. Prin acest program compania isi propune sa organizeze sesiuni de internship prin care sa investeasca in pregatirea persoanelor din mediul rural pentru activitatile tehnice din cadrul companiei.

Programul este structurat pe ateliere de dezvoltare profesionala, imbinarea echilibrata intre teorie si practica, ce va asigura pentru 25 de participanti toate competentele necesare practicarii cu succes a unei meseriii specifice industriei farmaceutice. In cadrul programului se pot inscrie persoane cu studii medii, cu sau fara bacalaureat, din localitatile rurale limitrofe Iasului, interesate sa invete si sa evolueze profesional.

Pe parcursul celor 6 luni ale programului, participantii vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei si la cei mai buni specialisti de la care sa invete o meserie de viitor. De asemenea, participantii vor beneficia de indemnizatie lunara de 1.500 lei net. La sfarsitul programului, in luna septembrie 2022, absolventii au posibilitatea sa se angajeze in companie.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!