Antibiotice Iaşi a dat startul programului „Colegiul Tehnic a+” prin care îşi propune recrutarea de noi angajaţi din mediul rural

antibiotice is

Începând de astăzi, Antibiotice Iași a demarat proiectul Colegiul Tehnic a+ prin care își propune să atragem într-un program de învățare și formare, pe durata a 6 luni, persoanele interesate să practice meseria de operator flux produse farmaceutice.

Proiectul Colegiul Tehnic a+ va cuprinde sesiuni de instruire teoretică și practică pentru un număr de 25 de participanți din localitățile din mediul rural ieșean, ce vor fi selectați dintre cei care își depun candidatura.

Sunt eligibile a se înscrie în proiect persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, apte din punct de vedere medical, dornice să învețe și să evolueze profesional.

Persoanele interesate de acest program de calificare la locul de muncă vor trimite la Antibiotice, pe adresa de e-mail: resurse.umane@antibiotice.ro, următoarele documente: – copie după act de identitate – CV – copie după documente de studii (diplomă de bacalaureat, certificat de absolvire a studiilor).

Dosarul cu documentele enumerate poate fi transmis și prin poștă la adresa: str. Valea Lupului nr. 1, cod 707410, Iași, România.