ANPC a descoperit o noua metoda de pacalire a romanilor: „Pui ingalbeniti prin hranire ca vopseaua sa patrunda in tesuturi!”

Comercianti folosesc noi tertipuri pentru pacalirea romanilor, mari consumatori de carne de pui. Pentru a lasa impresia ca pasarile au fost crescute natural, in aer liber unii operatori economici au ales sa ingalbeneasca carnea de pui prin hranire pentru ca vopseaua să pătrundă în țesut și să nu poată fi spălată.

„Din nou, se caută argumente disperate pentru a arăta că autoritatea noastră nu ar avea ce să caute pe întreg traseul puilor vopsiți. Interesant este, și vă rog să citiți prospectul, că și ouăle capătă altă culoare odată ce este folosită mâncare amestecată cu produsele specifice păcălirii noastre. Dacă adăugăm și ingredientul salmonela, descoperit la unele ferme de către colegii noștri, în condițiile în care la fiecare dintre aceste structuri ar trebui să existe filtre serioase, nu superficiale, atunci puiul vopsit devine și un pericol pentru sănătatea noastră. Ne confruntăm cu un atentat serios la siguranța fiecăruia dintre noi: pui îngălbeniți pentru a părea mai buni, împănați cu tulpini de salmonela periculoase”, a precizat seful ANPC, Horia Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *