Anonymus a publicat o listă cu datele personale a celor 120.000 de soldați ruși trimiși de Putin în Ucraina

avatars-000119797913-jhwf86-t500x500

foto: soundcloud

Anonymous anunță duminică faptul că a publicat duminică o listă cu datele personale ale celor 120.000 de soldați ruși trimiși de Vladimir Putin să invadeze Ucraina.

Tot mai multe dovezi ale masacrelor comise de soldații ruși asupra civililor, execuțiile fiind efecutate inclusiv asupra copiilor, femeilor și persoanelor vârstnice.

Organizația Anonymous susține că toți militarii ruși cărora le-au fost dezvăluite datele persoanle ar trebuie judecați pentru crime de război.

„Toți soldații care au participat la invadarea Ucrainei ar trebui să fie judecați de un tribunal pentru crime de război”, se arată într-un mesaj postat de Anonymous pe Twitter.

Potrivit unui bilanț publicat de armata ucraineană, aproximativ 18.000 de soldați ruși ar fi fost uciși de forțele Kievului de la începutul invaziei asupra Ucrainei.

În ultimele zile, ucrainenii au pornit o contr-ofensivă și au început să recapete unele zone capturate anterior de ruși, în timp ce soldații invadatori se regrupează către nord și est. Totodată, președintele Volodimir Zelenski a avertizat că rușii se pregătesc de un atac puternic prin care să cucerească zona de est și de sud a Ucrainei.

g4Media