Anghel Stanciu, omagiat de AOSR

Sharing is caring!

Academia Oamenilor de Știință, înființată ca for național de consacrar științifică l-a omagiat astazi pe presedintele filialei iesene, la implinirea varstei de 70 ani. Intr-o sedinta extraordinara, Anghel Stanciu a fost felicitat de colegii academicieni, pentru ziua onomastica cat si pentru intreaga activitate profesionala. In sala a fost prezenta si Ecaterina Andronescu, fostul ministrul al educatiei.

“Astazi este o zi mare pentru mine. Colegii de la Academia Oamenilor de Stiinta Filiala Iasi, ma omagiaza cu ocazia implinirii celor 70 ani de viata. Am spus ca este nu un final ci un inceput. Voi face un bilant al intregii activitati. Am plecat dintr-o comuna si am ajuns inrtr-un oras cultural, pe cele mai inalte culmi ale stiintei. Sunt professor universitar, sunt professor emerit, am doua decoratii date de presedintele Romaniei si in mod normal ma linistesc.”, a declarat Anghel Stanciu – presedinte AOSR – filiala Iasi.

Anghel Stanciu s-a nascut in satul Toporu din judetul Giurgiu, a avut o impresionanta cariera in mediul universitar dar si o activitate intensa in Parlamentul Romaniei. De-alungul carierei a publicat mai multe carti si lucrari stiintifice.

shares