Angajări la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași

sfanta maria

Angajări la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași. Se caută 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̗𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐢, 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝐢̂𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐬̗𝐢 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢.

Unitatea medicală din subordinea Consiliului Județean organizează concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată:

  • 2 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒋𝒊𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝑺𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏

Concursul constă în următoarele etape succesive: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și probă interviu. Perioada pentru depunerea dosarelor de înscriere este 09.11 – 22.11.2021, ora 16:00. Data organizării probei scrise este 2 decembrie 2021, iar proba interviului va fi susținută pe 8 decembrie 2021.

  • 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒅𝒓𝒖𝒍 𝑼𝒏𝒊𝒕𝒂̆𝒕̗𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒊𝒓𝒆 𝒂 𝒖𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕̗𝒆𝒍𝒐𝒓: – 𝒂𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒏𝒕 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒄𝒊𝒑𝒂𝒍 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒍𝒊𝒔𝒕 cu studii superioare
  • 2 posturi de 𝒂𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒏𝒕 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒅𝒆𝒃𝒖𝒕𝒂𝒏𝒕 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒍𝒊𝒔𝒕 cu studii superioare
  • 𝒂𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒏𝒕 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒄𝒊𝒑𝒂𝒍 𝒈𝒆𝒏𝒆𝒓𝒂𝒍𝒊𝒔𝒕 cu studii postliceale
  • 𝒓𝒆𝒈𝒊𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓 medical debutant

Concursul constă în selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și probă interviu. Pentru postul de registrator medical debutant interviul include și o aplicație practică. Perioada pentru depunerea dosarelor de înscriere este 09 – 22.11.2021. Candidașii vor susține proba scrisă pe 6 decembrie, iar interviul pe 10 decembrie.

• 𝒖𝒏 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒊𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒕̗𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆 𝒔̗𝒊 𝒓𝒆𝒑𝒂𝒓𝒂𝒕̗𝒊𝒊 𝒔̗𝒊 𝒖𝒏 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒂𝒍𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒂𝒑𝒂̆ 𝒔̗𝒊 𝒄𝒂𝒏𝒂𝒍Perioada pentru depunerea dosarelor de înscriere este 09- 22.11.2021, ora 16:00. Data organizării probei scrise este 13 decembrie, in vreme ce proba interviului va fi susținută pe 17 decembrie.

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf Maria” Iași, strada Vasile Lupu, nr. 62.