Andrei Postolache a demisionat și nu prea

postolache

In şedinţa de vineri a Consiliului Local, un proiect imobiliar controversat a trecut cu un numar minim de voturi, între care şi cel al lui Andrei Postolache de la USR, care a votat „pentru“ alături de aleşii din PSD, ALDE şi PMP. Consilierul local a realizat repede ca a facut o gafa si si-a anuntat demisia din CL dar si din USR.

Andrei Postolache, demisionarul

„La începutul săptămânii viitoare îmi voi depune demisia din Consiliul Local și din USR. E cel mai bine, pentru cauză, și ziua de ieri m-a ajutat să ajung la concluzia asta.”

Scria sambata la amiaza consilierul pe pagina de facebook urmand ca peste 10 ore sa revina asupra deciziilor: ramane consilier dar isi ia adio de la partid.

Andrei Postolache, haiducul

„Mi-am dat demisia acum un minut din USR, așa că nimic din ce voi spune mai jos nu se va reflecta asupra lor. O să-mi termin însă mandatul în CL, nu mă retrag din consiliu.(…) Spun aici clar să nu fie confuzie: nimic din ce am făcut ce nu v-a plăcut nu a fost vina USR-ului. În scurta perioadă cât am fost membru am fost în mare parte neimplicat în treburile partidului, toate acțiunile mele au fost ale mele și doar ale mele. USR nu are nicio vină”, a scris Andrei Postolache, pe Facebook.

Pe fondul absenței mai multor consilieri, votul de vineri al lui Andrei Postolache a fost decisiv. Este vorba despre proiectul care prevede extinderea zonei de acces principal şi modernizarea a faţadei Policlinicicii de la Spitalul Sf. Spiridon,  Consilierul a încercat să își schimbe votul chiar in sedinta respectiva, însă fără succes.

Atacat din toate partile si prea putin sustinut, Andrei Postolache  si-a scris tot naduful pe pagina de socializare. Consilierul i-a facut cu ou si cu otet si pe cei din PSD, pe colegii de la PNL, s-a ratoit si la presa locala si, intr-un fel, a dat de inteles ca nu mai are prieteni nici macar in USR, partid pe care l-a reprezentat în CL din iulie trecut.

Andrei Postolache, „unul contra celorlalti”

„Nu o să am niciun prieten în ce va urma, decât pe voi, cei 13 la sută care m-aţi votat şi toţi ceilalţi cetăţeni ai Iaşului pe care-i reprezint. Nu mă interesează decât părerea voastră“, a conchis consilierul  independent.

Andrei Postolache,  a votat in sedinta de Consiliu Local de vineri un proiect urbanistic in spatele caruia s-ar afla Ghiocel Asimionesei, patronul BZI.