Anchetă la Spitalul Judeţean Botoşani, după ce un tânăr a ajuns la ATI snopit în bătaie de alţi pacienţi. „L-au prins vreo patru!”

Caz revoltător la Spitalul Judeţean din Botoşani. Un pacient în vârstă de 33 de ani, internat pe Secţia de Psihiatrie, a ajuns la terapie intensivă, după ce a fost snopit în bătaie de alţi pacienţi, în urmă cu aproape două săptămâni.

În tot acest timp, incidentul ar fi fost păstrat secret de conducerea spitalului. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Snopit în bătaie de colegi în Ajunul Crăciunului!

Tânărul a fost internat pe secţia de Psihiatrie, în Ajunul Crăciunului. De atunci tatăl l-a vizitat zilnic, iar în urmă cu două săptămâni, un simplu telefon i-a dat viaţa peste cap.

Îmi dă telefon şi îmi spune că băiatul meu Ionuţ Ovidiu a căzut în baie şi s-a fracturat braţul drept. I-am spus să meargă cu mine pe secţie să-l văd. Deci nu mi-a dat voie. L-am programat pentru operaţie la braţ. Eu nu am ştiut cum arată”, a relatat Ion Budur, tatăl pacientului, potrivit observatornews.ro.

Deşi iniţial tatăl băiatului a crezut că este vorba doar de un simplu accident, aşa cum a fost informat, când şi-a văzut copilul a avut parte de un adevărat şoc. Tânărul era plin de vânătăi pe tot corpul şi desfigurat, iar agresori ar fi chiar pacienții internaţi în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *