ANAF nu renunță și scoate din nou la vânzare bunurile lui Paul de România. Cât costă conacul din Sinaia al prințului de tinichea

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) nu renunță și scoate din nou la vânzare mai multe proprietăți care i-au aparținut prințului Paul al României. După ce la începutul lunii octombrie autoritățile au scos la licitație un ansamblu de bunuri ce au aparținut prințului de tinichea, evaluate la 1,2 milioane de lei, de această dată au scăzut prețul în speranța că vor reuși în cele din urmă să le vândă.

ANAF nu renunță și scoate din nou la vânzare bunurile lui Paul de România! Recent, ANAF a anunțat că a scăzut prețul de vânzare a unor proprietăți care i-au aparținut lui Paul Philippe al României.

Acum, Fiscul a scăzut suma cu 25% pentru cea de a doua licitație a ansamblului de bunuri imobile evaluate pe care vrea să obțină cel puțin 905.430 lei.

Potrivit reprezentanților ANAF, este catalogată drept o unitate individuală un apartament din Sinaia situat pe strada Theodor Aman, nr. 2, care a o suprafață de 303 mp (cu 221,4 mp utili) plus terenul aferent (cotă de 110/157) în suprafață de 156 mp.

  • Demisol 1: 42 mp
  • Demisol 2: 115 mp
  • Parter: 6,9 mp
  • Mansardă: 138 mp

Construcția are structura din zidărie, șarpantă din lemn și învelitoare din țiglă ceramică. Deoarece inspecția a fost efectuată din exterior, se consideră că finisajele sunt medii, conform raportului de evaluare.

Reprezentanții instituției au anunțat că licitația va avea loc pe data de 13 decembrie, la ora 15:00 în București, iar persoanele interesate trebuie să depună cu cel puțin o zi înaintea licitației:

  • oferta de cumpărare
  • dovada plății taxei de participare sau a garanției de 10% din prețul de pornire a licitației
  • firmele trebuie să vină cu o copie după CUI
  • persoanele fizice să aducă actul de intentitate
  • declarație pe propria răspundere prin care se certifică faptul că nu este o persoană interpusă cu debitorul (adică cu Paul al României)

Paul Philippe al României a fost dat în urmărire internațională, fiind condamnat în decembrie 2020 la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Autoritățile române încearcă de aproximativ doi ani să-l aducă în țară. Pe 17 decembrie 2020, Înalta Curte de Casație a României l-a condamnat în apel la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru „spălare de bani și trafic de influență” pe Paul, alias Paul Lambrino sau Paul-Philippe de Hohenzollern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *