Ana Birchall vehiculează o prima locație în care s-ar putea ascunde Ionel Arsene

FB_IMG_1678651651725

Ana Birchall, fost ministru in cabinetul Grindeanu arunca o prima ipoteza privind locul in care s-ar putea afla Ionel Arsene.

„In informatiile primite, inclusiv in inbox-ul acestei pagini, de la romani de buna credinta, se pare ca Ionel Arsene, și cumătrul său, Gheorghe Vlasie, zis și ”Ginel” sunt asociați într-o firmă care își are sediul în orașul Italian Brescia, pe strada Viale Italia. Se pare ca din 2019, Ionel Arsene împreună cu cumătrul său, Gheorghe Vlasie, au înregistrat o clădire din orașul Brescia, Italia, ca sediu al unei firmei de construcții”, a scris acesta pe Facebook.

Ana Birchall a explicat de ce fug majoritatea condamnatilor in Italia.

„Pentru simplu motiv ca legislația din Italia este diferită de cea din România, iar cei care au o condamnare sub 4 ani, nu execută pedeapsa cu închisoarea. La dolce vita…cum se spune! Și, da, că și în cazul Alinei Bica, Ionel Arsene are o pedeapsă mai mare de 4 ani, însă în cazul în care va cere și va obține ispășirea pedepsei în Italia, se va reduce automat la 4 ani, urmând ca restul pedepsei să fie executat la domiciliu sau chiar în libertate, dacă instanța din Italia “constată că inculpatul nu reprezintă un pericol și nu există riscul de fugă…” Superb”, a completat Ana Birchall.