Ambuteiaje in Podu Ros dupa o avarie in carosabil

Trafic de cosmar astazi la amiaza in zona Podu Ros dupa o avarie produsa la reteaua de apa. O echipa de la ApaVital a intervenit la fata locului si a spart carosabilul sa ajunga la conducta cu probleme in timp ce un politist local a dirijat traficul. Cum pe o banda de mers se lucra de zor, traficul s-a realizat pe o singura banda, astfel incat, coloana de masini se intindea de la baza pasajului Nicolina.

Consumatorii din zona nu a fost afectatidar s-au creat ambuteiaje din cauza avariei, interventia fiind una indelungata.

Razvan Manolache, Purt. de Cuv. ApaVital

Inca se lucreaza. Se lucreaza de dimineata dar fiind o zona bogata in cabluri, o zona centrala, nu se poate lucra mecanizat in totalitate si lucrarile sunt putin mai indelungate ca timp. Este o pierdere pe o conducta. Cauzele sunt multiple, defecte din fabricatie, imbinari care cedeaza, solul daca este acid sau nu, daca este traversat de curenti. Sunt o multitudine de cauze. Nici nu a ajuns macar la conducta cu sapatura, astfel ca nu poate sa ne explice cauza.

Un locatar din zona s-a declarat nemultumit mai ales ca pierderile se regasesc de cele mai multe ori in facturile iesenilor.

Ieșean

Cand faci o sosea sau cand faci ceva te interesezi ce este pe dedesubt ca sa vezi, sa remediezi de cand este facuta soseaua asta si pe urma torni tot. Dupa daca se sparge ceva, vii sa spargi ce au muncit altii.

Astfel de avarii au loc in oras din cauza conductelor vechi, a solului incompatibil cu acestea sau a unor defecte din fabricatie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *