Ambasadorul Americii la Iași : „Infrastructura e în stare critică”

Ambasador_SUA

Excelenţa Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a declarat astazi la Iasi ca infrastructura din România este în stare critică şi din păcate deficienţele acesteia se răsfrâng asupra dezvoltării ţării. Acesta a mai adaugat că aceasta este şi părerea multor investitori americani.

Ambasadorul este prezent la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi la o conferinţă care tratează teme legate de dezvoltare internaţională şi democratizare si s-a declarat nemultumit de infrastructura de la noi.

Ambasadorul s-a declarat astazi „foarte îngrijorat” si de tensiunile dintre Ucraina şi Rusia, după capturarea a trei nave ucrainene de către forţele speciale ruse.

Tarducere :Suntem foarte, foarte ingrijorati de ceea ce se intampla in ultimele zile. Toate autoritatile americane sunt consternate in ceea ce priveste actiunile Rusiei.Sper ca situatia se va rezolva curand, acest lucru implicand eliberarea marinarilor ucraineni, iar astfel de incidente sa nu se mai intample pe viitor. Este foarte ingijorator.

Hans Klemm a participat astazi, la invitatia Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, la conferinta “Dezvoltare international si Democratizare”, organizata de Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice.