”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?”. Reacția unui taximetrist la mesajul unei mame care voia să ajungă la spital cu copilul

62317375

Un gest de omenie al unui taximetrist din Cluj-Napoca a impresionat utilizatorii pe rețelele de socializare. O mamă care a apelat la serviciile sale ca să ajungă cu copilul la spital, i-a dat apoi mesaj precizând că are doar 16 lei să îi dea pe cursă.

Cursa cel mai probabil ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. I-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe.

Cazul a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook, potrivit Știri de Cluj.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer.

Acesta a postat și o fotografie cu discuția între femeie și șoferul de taxi.

„Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi anjung banii?”, a scris femeia.

„Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a fost răspunsul taximetristului altruist.