Alternative online pentru Loteria Romana (P)

Extragerile organizate de Loteria Romana au atras pentru multi ani pasionatii jocurilor de noroc. In ultimul timp insa jocurile Loteriei Romane si-au pierdut mult din popularitate. Unul dintre principalele motive pentru care s-a intamplat acest lucru a fost aparitia loteriilor online, care sunt mult mai interesante si profitabile.

In randurile urmatoare iti voi prezenta care sunt cele mai bune alternative online pentru Loteria Romana in acest moment. De asemenea iti spun si care sunt avantajele de a participa la extragerile loto online.

Ce alternative online exista pentru Loteria Romana?

Loteria Romana organizeaza mai multe jocuri de noroc, insa de departe cele mai populare sunt extragerile loto 6/49 si 5/40. Asa cum ziceam si in introducere insa, aceste extrageri nu mai sunt la fel de apreciate ca in urma cu cativa ani.

In momentul de fata pe internet exista multe alte alternative mai bune pentru Loteria Romana. De exemplu foarte multi jucatori participa la Loto Franta, o extragere foarte asemanatoare cu 6/49 Romania.

Evident ca pe site-urile de loto online exista si foarte multe extrageri 6 din 49 la care poti participa. Dintre acestea, iata in lista urmatoare care sunt cele mai populare:

 • Polonia 6/49
 • Spania Bono 6/49
 • Spania Primitiva 6/49
 • Germania 6/49
 • Grecia 6/49
 • Hong Kong 6/49
 • Singapore 6/49

Lista poate continua, deoarece oferta in ceea ce priveste jocul de loto online este una foarte bogata. Poti participa pe internet chiar si la extrageri loto din Statele Unite, Canada sau Africa de Sud, de exemplu.

Loterii online vs. Loteria Romana – ce sa alegi?

Din start trebuie sa iti spun ca daca esti un pasionat al jocului de loto atunci platformele de loto online reprezinta in momentul de fata cea mai buna alegere.

Totusi, ce avantaje prezinta extragerile loto de pe internet in comparatie cu cele organizate de Loteria Romana? De ce merita sa joci loto online? Mai jos iti prezint cele mai importante motive:

 • Beneficiezi de bonusuri si oferte – atat clientii noi, cat si cei existenti beneficiaza de diferite promotii pe site-urile cu loto online. Poti primi astfel bilete gratuite la loto sau bani bonus cu care iti poti incerca norocul.
 • Joci oricand doresti–nu mai trebuie sa te deplasezi pana la o agentie Loto pentru a-ti incerca norocul. Cu un cont online ai loteriile preferate la doar un click distanta. Poti juca la orice ora din zi si din noapte, din confortul casei tale sau oriunde ai fi, direct de pe telefonul mobil.
 • Ai cote mult mai mari la castig – si castigurile sunt mult mai bune daca alegi sa joci loto online. De exemplu, pentru 3 numere corecte la Loto 6/49 Romania primesti cota 6.00 (adica de 6 ori mai multi bani), in timp ce pentru selectia similara la Polonia 6/49 cota oferita este de 750. Vorbim asadar de o diferenta uriasa.
 • Plasezi bilete cu orice miza doresti – dupa cum probabil stii deja o varianta la Loteria Romana costa 5 RON. Nu este o suma mare, dar daca vrei sa joci mai multe bilete atunci aceasta conteaza. Pe internet ai marele avantaj ca poti plasa un bilet cu orice miza doresti, incepand de la numai 1 RON.
 • Statistici detaliate – ai la dispozitie direct pe site-ul de jocuri statistici cu privire la extragerile anterioare. Astfel poti vedea care sunt cele mai extrase numere, cele mai frecvente perechi si alte date interesante ce te pot ajuta in alegerea numerelor castigatoare.
 • Extrageri mai dese – daca nu vrei sa astepti zile la rand pentru afisarea rezultatelor atunci pe internet ai posibilitatea sa te distrezi la loterii cu extrageri foarte dese. Exista unele loterii cu extrageri chiar si din 5 in 5 minute, asadar iti poti incerca norocul oricand doresti. Afli in doar cateva momente daca ai castigat sau nu.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca la loto online poti juca bilete de tip sistem, atunci avantajele platformelor online de joc sunt clare. Asadar, daca vrei sa te bucuri de o experienta de joc la cel mai inalt nivel atunci deschide-ti cont pe un site licentiat de jocuri de noroc care are in oferta si jocul de loto.

Pe langa extragerile de tipul 6/49, cu care suntem obisnuiti cu totii de la Loteria Romana, iti recomand sa incerci si cele mai populare loterii online din Romania, printre care se numara Polonia Multi, Grecia Kino, Italia Win for Life sau Keno Polonia.