Altercatie intre doi ieseni incheiata cu focuri de arma

Sharing is caring!

Scandal aseara in parcarea unui complex commercial provocat de un tanar gelos. Politistii au fost sesizati de catre o tanara, care reclama faptul ca actualul ei iubit a fost impuscat de catre fostul prieten.

Cei doi tineri s-au imbrancit, moment in care fostul prieten al fetei a scos un pistol cu bile si a tras. Din fericire, bilele nu si-au atins tinta si nimeni nu a fost ranit. Agresorul a fugit de la locul incidentului, iar dupa cateva ore s-a prezentat singur la Politie.

Ioana Bilea, purt. de cuv. IPJ Iasi: “Aseara am fost sesizati de catre o tanara de 20 de ani, cu privire la faptul ca in parcarea unui complex comercial din Municipiul Iasi un tanar ar fi folosit un pistol cu bile si ar fi tras in directia unei alte persoane. Din cercetarile efecuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca pe fondul unui conflict spontan, un tanar de 27 de ani ar fi folosit un pistol Airsoft si ar fi tras catre un alt tanar de 24 de ani, insa in urma incidentului nici o persoana nu a necesitat ingrijiri medicale. De asemenea tanarul de 27 de ani a plecat de la fata locului, iar ulterior s-a prezentat la sediul sectiei unde a fost audiat. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, iar cercetarile continua”.

shares