Altercație cu lopeți și cuțite, la Botoșani. O femeie a înjunghiat un bărbat, apoi acesta a alergat-o cu o lopată

foto_politia

O femeie din Botoșani a fost arestată pentru tentativă de omor, după ce s-a bătut cu un bărbat înarmat cu o lopată, în timp ce ea avea un cuțit. Femeia se află la a doua tentativă de omor, prima fiind, de asemenea, îndreptată asupra unui bărbat.  

Femeia în vârstă de 36 de ani nu este la prima abatere, aceasta fiind condamnată în trecut la 2 ani și 11 luni de închisoare, după ce ar fi înjunghiat un bărbat, iar apoi și-ar fi rupt hainele de pe ea pentru a înscena un viol.

A doua încercare de a omorî un bărbat s-a produs pe 24 iunie 2022, la o petrecere în familie de Sânziene, într-o localitate din Suceava, unde s-a certat, după ce toată lumea a băut alcool din belșug, cu concubinul surorii sale.

Pentru a-i despărți pe cei doi, rudele au anunțat polițiștii care s-au deplasat la fața locului. Însă, după plecarea organelor de ordine, femeia l-ar fi provocat din nou pe bărbat, iar în încăierare aceasta ar fi scos un cuțit și l-ar fi înjunghiat în piept și în mâna stângă pe bărbat.

Înjunghiat și plin de sânge, bărbatul a apucat o lopată și a fugit după femeie, reușind să o lovească o dată. Aceasta a reușit totuși să fugă din nou, moment în care bărbatul a luat de data aceasta un topor și s-a urcat pe o bicicletă în urmărirea femeii, doar că pe drum a căzut de pe bicicletă, din cauza rănilor.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor și procurorilor suceveni, iar medicii legiști au apreciat că leziunile suferite au pus în pericol viața bărbatului, care va avea nevoie de 33-34 de zile de îngrijiri medicale. Prin urmare, cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care, împreună cu judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava și Poliția orașului Salcea, a stabilit că ar fi vorba de o tentativă de omor.