Alianta PNL USR impotriva lui Mihai Chirica?

Sharing is caring!

In contextul alegerilor locale intr-un singur tur, PNL si USR ar putea avea un candidat comun pentru Palatul Roznovanu. Deputatul Marius Bodea a precizat astazi, ca prima runda de alegeri trebuie privita ca pe un tur doi.

Acesta si-a aratat sustinerea pentru Cosette Chichirau daca sondajele vor demonstra ca este mai bine cotata decat el.

“Eu nu ma abat de la ceea ce am spus, cine sta cel mai bine in sondaje indiferent de cum se numeste, trebuie sa fie desemnat, cine are sansele cele mai mari, ca altfel degeaba”, a spus Marius Bodea, deputat PNL.

Momentan, atat PNL cat si USR se afla in etapa sondajelor de opinie pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale. In cazul candidatului USR, acesta trebuie sa fie mai bine clasat decat Liviu Iolu, omul desemnat de PLUS pentru primaria Iasi.

“Sa ne comportam ca si cum suntem in turul 2. Sa facem studii, sondaje, care sa arate care este candidatul cel mai bine plasat, indiferent cum se numeste, trebuie sa fie candidatul comun al partidelor care vor cu adevarat sa schimbe administratia actuala, nu conteaza numele lui, vorbim de principii, sondajele vor spune despre ce este vorba”, a mai spus Bodea.

In aceeasi conferinta Marius Bodea, care este sigur de candidatura la primarie a propus un proiect pentru ieseni, pe care il va implementa dupa alegeri.

“Solutia mea pentru a rezolva nebunia care este astazi in Iasi, sigur este una care pare ca o solutie de soc, este una de forta si anume transport public gratuit in Iasi. Asta este o analiza cu un proiect pe care mi-l asum. Sa stiti ca problema poluarii nu se va rezolva exclusiv prin miscarea aceasta, dar este una principala care trebuie facuta. Nu mai exista solutii de compensare a poluarii prin incercari”, a completat liberalul.

shares