Alianţa pentru Turism cere Guvernului acordarea voucherelor de vacanţă pentru minimum cinci ani, începând din 1 ianuarie 2022

Alianţa pentru Turism solicită Guvernului acordarea voucherelor de vacanţă pentru minimum cinci ani, începând din 1 ianuarie 2022, pentru a asigura o flexibilitate a rezervărilor şi o predictibilitate mult mai mare pentru angajaţi şi pentru industria turismului. Obiectivul APT este ca două milioane de angajaţi din mediul privat să beneficieze de această facilitate.

,,Cele 24 de organizaţii care acoperă tot spectrul industriei ospitalităţii, reunite sub numele Alianţa pentru Turism (APT), precum şi alte organizaţii sindicale şi patronale care reprezintă toate domeniile economiei naţionale susţin importanţa majoră a reintroducerii voucherelor de vacanţă începând cu 2022. Este esenţial ca această decizie să fie legiferată până la sfârşitul acestui an. APT, alături de celelalte organizaţii sindicale şi patronale, salută anunţul public privind reintroducerea voucherelor de vacanţă pentru toate categoriile de angajaţi începând cu 2022 si propun guvernului o formulă îmbunătăţită”, se arată într-un comunicat de presă transmis de APT.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!