Alianta Forta Dreptei are o strategie la Iasi pentru viitoarele alegeri

Partidele din cadrul Aliantei Forta Dreptei s-au pregatit pentru primele alegeri din 9 iunie. La Iasi, echipele sunt deja formate si au fost elaborate strategii. De asemenea, au fost facute si listele cu candidati.

Forta Dreptei va avea lista proprie la Consiliul Local Iasi si va sprijini candidatul unic pentru functia de primar al Aliantei Dreapta Unita.

Petru Movilă  Presedinte PMP Iasi:

„Alianta Dreapta Unita isi propune sa obtina un rezultat cat mai bun la alegerile locale si europarlamentare care vor avea loc in 9 iunie. In ceea ce priveste alegerile locale sunt trei partide care vor decide lista de candidati in fiecare unitate administrativa pentru Consiliul Judetean, presedintii organizatiilor judetene de la USR, PMP si Forta Dreptei sunt compresedinti ai acestei aliante la nivelul judetului Iasi.”

USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat formarea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din 2024, la sfarsitul anului trecut.

Petru Movilă – Presedinte PMP Iasi:

„Luand in calcul aceste decizii controversate prin care legea se schimba in permanenta pentru a favoriza PNL si PSD sau pentru a le crea cat mai multe voturi si nu in favoarea unui proiect national pe care il are Romania sau alta strategie, poate locuri in forurile europene incepand de anul acesta.”

Alianța Dreapta Unită a anunțat și lista locurilor eligibile la alegerile europarlamentare din iunie 2024. USR are patru locuri eligibile, iar PMP și Forța Dreptei, câte un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *