Alexandru Muraru: „Dacian Cioloș este pe aceeași lungime de undă cu Marcel Ciolacu când îl atacă pe Președintele Iohannis.”

Alexandru Muraru

Alexandru Muraru, președintele PNL Iași îl acuză pe Dacian Cioloș, copreședintele alianței USR PLUS, că este un lider absent și dezinteresat de ce se întâmplă în România, dar și că acesta compensează lipsa contribuției cu privire la guvernarea României prin atacuri mediatice către partenerii coaliției și către președintele României.

Alexandru Muraru, președinte PNL Iași: Dacă domnul Cioloș ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investește în denigrarea partenerilor de coaliție sau a celor care l-au investit cu încredere, cred ca ar fi mai câștigat. Un minim de decență i-ar spune să renunțe la gâlceava sterilă cu președintele Statului sau cu cei care a spus că face echipă.

Liderul PNL de la Iași consideră că Dacian Cioloș și-a construit viața politica prin munca altora, iar imaginea pe baza subiectelor cu iz de scandal dezbătute în apariții mediatice.