Alessia are nevoie de noi!

ajutor

Alessia, o fetita de 3 ani lupta cu o bola necrutaoare. Asociația umanitară ,,Ștergem o lacrimă”,coordonată de Florentina Agache organizează marțea viitoare, 4 decembrie, ora 18, la Ateneul Iasi in Sala mare ,,Radu Beligan” ,un spectacol folcloric caritabil ,un adevărat regal muzical de 3 ore cu artiști ieșeni îndrăgiți : colega noastră Gabriela Puiu ,realizatoarea emisiunii ,,Dor de joc” ,Fanfara Ciocârlia – Zece Prajini ,Olesea Egorov, Stelică Codreanu ,Aurel Neamțu,Ansamblul de dansuri populare ,,Hora Moldovei” și mulți alții.

Alessia, la doar 3 ani lupta cu o boala destul de grava, care pe zi ce trece se accentueaza si mai tare , Tromboza Venoasa Cerebrala, Hemipareza partea dreapta Trombofilie , Retard Neuromotor. Alessia trebuie sa ajunga de urgenta in luna Ianuarie la o clinica din Germania , dar costul investigatiilor ,drumul , Internarea si spitalizarea sunt estimate la 7000 euro.
Prin evenimentul caritabil de marti, 4 decembrie, organizatorii si artistii fac apel la generozitatea tuturor pentru a o sprijini pe mama Alessiei , care isi creste copilul singura. Numai impreuna o putem salva pe Alessia!