Alerta in Banat. Politist impuscat mortal de un barbat urmarit international. Criminalul este in libertate si cautat de politisti

politist impuscat

UPDATE: Criminalul are 48 ani si se numeste Lepa Ionel Marcel. Pe numele sau exista un mandat de executare cu inchisoare pentru talharie.

Politistul care a murit se numeste Cristian Amariei si avea 2 copii. Si al doilea politist a fost impuscat in zona genunchilor cu doua gloante.

Localitatea Izvin este impanzita de forte de ordine in cautarea criminalului. Un elicopter MAI survoleaza zona. Agresorul se pare ca este impuscat in umar dupa ce a incercat sa fure o masina pentru a scapa de politisti.

STIRE INITIALA:

Incident dramatic in aceasta dupa amiaza in judetul Timis. Doi politisti au fost trimisi in localitatea Izvin unde aveau ordin sa opreasca o masina in care se afla un barbat urmarit international. Cum acesta din urma nu a oprit la somatiile oamenilor legii s-a inceput urmarirea suspectului.

Barbatul a incercat sa se ascunda intr-o casa din localitate dar a fost reperat de unul dintre politisti. Fara sa ezite, cel urmarit a scos pistolul si l-a impuscat de 3 ori in gat si in piept pe politist. Colegul acestuia a venit in ajutor si l-a ranit in umar pe agresor. Din pacate, politistul impuscat a murit. Avea 43 ani.

In localitatea Izvin au fost trimise forte de ordine pentru capturarea atacatorului. Acesta a avut o tentativa de a fugi si a incercat sa fure o masina. Focurile de arma ale politistilor l-au determinat sa se adaposteasca. Acum, oamenii legii incearca sa-l captureze.

Video: youtube.com/timisonline