Alertă de incendiu la Spitalul din Timișoara, după ce s-a simțit miros de fum. Un angajat ar fi prăjit pâine

pompieri

Zeci de pompieri au împânzit în această dimineață Spitalul Județean de Urgență din Timișoara după ce au primit o alertă de incendiu. Unul dintre angajații spitalului ar fi solicitat ajutor la 112, după ce a simțit un miros persistent de fum.

„Din fericire, n-a fost niciun incendiu, fiind o alarmă falsă. Nu a fost necesar să evacuăm niciun pacient. Oricum, ne bucurăm că cei de la ISU au intervenit foarte repede. Au verificat fiecare colțișor și nu au găsit nicio problemă la sursele de oxigen și la apartura medicală”, a transmis la Digi24 managerul Spitalului, Raul Pătrașcu.

Potrivit informațiilor managerului sursa fumului ar fi pornit dintr-un spațiu (oficiu) aflat la subsolul clădirii spitalului, unde un angajat ar fi utilizat un prăjitor de pâine, lucru interzis prin regulament.

„Am declanșat o anchetă internă, iar persoana care a folosit prăjitorul de pâine va fi sancționată sever, având în vedere că este strict interzisă utilizarea altor echipamente electrice în incinta spitalului, precum prăjitorul de pâine”, a spus Raul Pătrășcanu.