Alerta alimentara. Lidl retrage de la vanzare cateva produse

produse lidl

S.C. TIP TOP Food Industry S.R.L recheama preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate.

S-a constatat că produsele afectate conţin faina de soia nedeclarata pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele.

Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum.

Produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ au fost vândut de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl.

Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.