Alegeri în partidul PRO România

PRO România – Organizaţia Judeţeană Iași a organizat Conferința Județeană de alegeri a structurilor de conducere a Biroului Executiv Județean. S-au ales presedintii pentru toate structurile avand in vedere faptul ca anul acesta sunt alegeri.

În urma votului delegaților la Conferința Județeană, Președintele PRO România Iași a fost ales Bogdan Abalași care ocupă și funcția de Vicepreședinte PRO România la Nivel Național, în urma Congresului din data de 25 noiembrie 2023.

„La parlamentare va anunt ca vom merge singuri si de aceea vom avea proprii nostri candidati, care daca astazi s-a deschis aeroportul tin sa va spun ca banii care au fost alocati de catre doamna comisar european Corina Cretu, candidatul nostru PRO Romania la alegerile europarlamentare„, a declarat Bogdan Abalasi, presedinte Pro Romania, Filiala Iasi.

Cei din PSD Iasi au venit cu un mesaj de sustinere pentru viitoarele alegeri.

„Trebuie sa facem un front comun in asa fel incat sa nu mai existe dezbinari si mai ales ca suntem in prag de Ziua Unirii sa putem sa identificam acea varianta prin care reprezentantii dumneavoastra si noi, cel mai mare partid politic. Alaturi de celelalte forte politice care vor sa construiasca o Romanie puternica sa putem sa gasim aceasta cale de dialog in asa fel incat proiectele asteptate pentru zona noastra sa fie realizate„, a declarat Bogdan Cojocaru, presedinte PSD Iasi.

Lista pentru urmatoarele alegeri va fi deschisă de Președintele PRO ROMÂNIA, Victor PONTA și europarlamentar Corina CREȚU, președintele Consiliului Național PRO ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *