Alegerea agentiei de web design si marketing online (P)

marketing online

In ultima perioada a crescut preocuparea pentru aspectul grafic al siturilor, devenite puternice instrumente comerciale și publicitare. Tehnologiile utilizate s-au diversificat și au devenit din ce în ce mai complexe.

Companiile care produc site-uri lucrează cu angajați specializați pentru fiecare etapă a dezvoltării unui site, de la stadiul de concepție grafică la programare și editare de conținut pentru SEO. Site-urile actuale se axeaza tot mai mult pe animație interactivă și dinamism.

In procesul de creare site web fiecare etapa parcursa trebuie sa tina cont de necesitatile clientului. La Sicmedia, in urma unei analize de specialitate, clientilor le sunt propuse solutii care vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si implicit a numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite. Daca vorbim despre creare magazin online, specialistii de la Sicmedia studiaza mai intai concurenta pentru a intelege domeniul de activitate. Rezultatele acestor analize sunt integrate in procesul de creare a unui site web. Dupa realizarea acestui pas este foarte importanta etapa de promovare, cunoscuta in Romania ca marketing online.

Aceasta faza este importanta pentru imbunatatirea traficului si implicit a vanzarilor. Daca website-ul nu este gasit dupa nici un cuvant cheie in motoarele de cautare, cu siguranta nu isi atinge scopul pentru care a fost creat. Si pe acest segment, Sicmedia ofera servicii de promovare cu rezultate deosebite. Marketingul online permite o gamă mai variată de strategii și abordări față de cel tradițional.

Acest concept îți permite să măsori, să verifici câți oameni au intrat pe site, locatia lor, durata vizitei, paginile vizualizate si interesele lor. Internetul deja ocupă un rol important în viața noastră. Deși volumul total al vânzărilor care se fac online este momentan mai mic față de cele din magazinele fizice, creșterea acestuia este impresionantă. In plus, cumparaturile online vor deveni omniprezente in viata noastra tinand cont si de contextul pandemic in care ne aflam.