”Alege viața”. Zeci de motocicliști au tras un semnal de alarmă în Piatra-Neamț

Sub sloganul „Alege viața”, zeci de motocicliști și-au dat întâlnire la Piatra Neamț. Pasionații de vehicule pe două roți au făcut spectacol în fața curioșilor, dar au vrut să tragă și un semnal de alarmă.

Timpul parcă s-a oprit în loc în momentul în care motocicliștii au făcut spectacol – într-un mod responsabil, după cum spun ei.

Cei prezenți au avut parte și de o lecție importantă. A fost pusă la cale o simulare de accident, iar specialiștii au venit cu sfaturi care ar putea să facă diferența între viață și moarte.

Apoi curioșii s-au plimbat printre zecile de vehicule pe două roți expuse în centrul orașului. Unii s-au încumetat să le și testeze.
Cu ocazia evenimentului au fost aduse în discuție și problemele cu care motocicliștii se confruntă pe șosele.

Ramona Ciofu, IPJ Neamț: „Iată că Alege Viața este gândul cu care trebuie să pornim la drum de fiecare dată când ne aventurăm în trafic.”

Pe de altă parte, oamenii au fost invitați să întindă o mână de ajutor.

Constantin Precupeanu: „De data asta campania Alege Viața se adresează și unei strângeri de fonduri pentru colegul nostru motociclist din Bistrița, care suferă de o afecțiune gravă și are nevoie de bani pentru tratament.”

Ziua s-a încheiat cu o paradă a motocicletelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *