ALDE Iași și-a prezentat echipa de campanie

Primăria Iași. Măsuri împotriva răspândirii coronavirusului

Sharing is caring!

ALDE Iasi si-a desemnat candidatii la consiliul judetean si la primariile din judet. 

Viceprimarul Iasiului Radu Botez  este candidatul ALDE la primaria municipiului Iasi iar candidatul la Consiliul Judetean Iasi este  economistul si omul de afaceri Costel Irimia. 

Cei care vor sa ajunga pe lista noilor primari din judet si-au anuntat astazi intentia de a candida. Principalele proiecte ale candidatilor ALDE Iasi vizeaza dezvoltarea satului romanesc. 

Pe lista alegerilor locale din 27 septembrie, se regasesc 10 candidati din partea ALDE, filiala Iasi. Candidatul la Consiliul Judetean Iasi este  economistul si omul de afaceri Costel Irimia. 

Costel Irimia, candidat CJ Iasi:

Sunt candidatul ALDE la Consiliul Judetean si as vrea sa am puterea si posibilitatea sa schimb imaginea satului romanesc. As vrea ca tinerii plecati din tara sa se intoarca acasa, avand acum la momentul de fata un sat imbatranit, cu copii crescandu-i bunicii, neavand crese, neavand gradinite pentru ei. Si bineinteles voi continua cu infrastructura, alimentarea cu apa si canal.

Presedintele organizatiei municipale, Radu Botez care este si viceprimarul Iasiului este candidatul ALDE la primaria municipiului Iasi. 

Radu Botez, viceprimar Iasi:

Scopul nostru principal este sa intram in Consiliul Judetean si Consilul Local la Iasi si avem sperante reale in mai multe comunitati din judet, nu numai ca vom intra in consiliile respective, ci chiar ca vom castiga primaria. Avem reprezentanti onesti care au o pregatire clara, atat in Iasi, unde cu exceptia mea, toti ceilalti de pe primele locuri, de fapt toti ceilalti in valoare absoluta nu au mai facut politica, sunt oameni noi, cat si in judet unde reprezentantii nostri in principalele localitati, Pascani, Targu Frumos, Raducaneni, Podu Iloaiei sunt persoane cu o meserie clara in spate, economist, doctori la Targu Frumos, persoane cunoscute in comunitate si care au aratat ca pot sa lucreze pentru comunitatea respectiva.

shares