ALDE Iași și-a prezentat candidații la alegerile locale

Sharing is caring!

Filiala municipala ALDE Iasi si-a prezentat candidatii pentru alegerile locale din aceasta toamna. Viceprimarul Radu Botez, va candida la Primaria Iasi, iar pe lista candidatilor la Consiliul Judetean Iasi se afla Costel Irimia. Filiala ALDE Iasi a prezentat si cativa dintre cei care apar pe lista pentru Consiliul Local.

Astazi au fost prezentatii candidatii ALDE Iasi pentru alegerile locale ce vor avea loc peste 2 luni. In cateva zile va fi o lansare si la nivel judetean cu lista consilierilor pentru CJ Iasi.

Radu Botez, viceprimar Iasi:

”Va fi o lansare la nivel judetean cu persoanele care vor fi pe lista de consilieri pentru CJ. Intalnirea respectiva sigur va fi organizata de catre Biroul Judetean, aici, astazi am discutat doar despre Biroul Municipal si am tinut ca acest lucru sa il facem noi cei din municipiu.

”Am vrut sa avem pentru mai multe domenii cate o persoana reprezentativa, indifferent daca persoana respectiva este profesor universitar sau croitor, frizer sau are o scoala de soferi sau lucreaza in domeniul constructiilor, in domeniul IT.

Radu Botez a expus o serie de proiecte viitoare pe care impreuna cu echipa sa le va pune in practica. Acestea vizeaza diverse domenii importante pentru ieseni.

Radu Botez, viceprimar Iasi:

”Vom avea proiecte pe fiecare sau pe o serie de domenii, de la infrastructura, transporturi si vom avea tot felul de propuneri si pe linie medicala, de la mediu, pana la poluare. Vor fi prezentate, vom face cateva conferinte de presa, ori pe Facebook, ori pe Zoom si care vor avea teme clare, tehnice, pe domeniile respective. Sigur, vom aborda si domeniul fondurilor europene.

Candidatul la Consiliul Judetean, Costel Irimia a prezentat proiectele cu care vine la conducere.

Costel Irimia, candidat CJ:

Incercam sa schimbam ceva in domeniu satesc, in infrastructura. Avem un proiect pe care saptamana viitoare, cand o sa facem lansarea o sa il pregatim si o sa il prezentam. Infrastructura, apa si canala, asta ne intereseaza. Ca fiecare sat sa ajungem cu apa si canalizare.

shares