Ajutor pentru Andreea, printesa cavaler!

Jumătate de viața petrecută în spitale! Andreea Prundu, in varsta de 6 ani, luptă cu toate puterile ei pentru viață! O viata momentan trista din pricina unui neuroblastom, o formă grea de cancer.

După operații grele și o primă înfrângere a cancerului, boala micutei a recidivat anul trecut. De atunci, prințesa cavaler, se lupta iar pentru o copilărie fericită.

Diagnosticata la Iasi cu neuroblastom grad IV, metastaze osoase, a fost tratată la Iasi in perioada 2017-2018, urmand 12 cure de chimioterapie, mai apoi, fiind preluata de Spitalul Memorial Istanbul.

In cursul anilor 2018-2019, Andreea a trecut prin mai multe cure de chimioterapie, o operație de inlaturare a tumorii supra/renale și un transplant cu celule stem.

Gabriela Voinea, coordonatoarea campaniei de donatii: „Pitica este din Moldova, din zona Piatra Neamt, am aflat de ea printr-o asociatie de la Iasi, a urmat niste cure de chimioterapie la spitalul din Iasi. Nu s-a mai putut face nimic și am hotarat sa cautam o clinica in Europa. Turcia a fost singura care a primit-o. A facut niste cure de chimioterapie acolo anul trecut, operata, ca a avut tumori supra-renale, mai apoi a urmat un transplant autolog. Asta ce inseamna, cu celule stem de la ea. Reusit. In luna septembrie anul trecut era remisata, la două luni a recidivat”.

In luna septembrie a anului 2019, un rezultat de remisie totala post transplant avea să îi schimbe viața micuței de 6 ani. Fericirea ei însă a fost limitată. Când cei dragi sperau că Andreea se poate intoarce la copilaria furată de acest diagnostic nemilos, un virus puternic precum varicela, avea sa distruga celulele proaspete ale fetitei.

Gabriela Voinea, coordonatoarea campaniei de donatii: „A venit tatăl cu o forma de varicela, cu varicela in casa si a facut o forma mai agresiva. Acum e de asemenea internata si fac tot ce imi sta in putinta sa o salvez, ca e un copil de 6 ani. Ea este la Istanbul in grupul de Spitale Memorial acolo unde a fost si remisata anul trecut. E la clinica din Istanbul de pe 1 februarie”.

Diagnosticul din prezent al printesei cavaler este: recidivă cu metastază la picioare, infiltrații măduvă, ambele arii ale plămânilor și cerebral. Andreea trebuie să inceapă la Istanbul ultimul plan de tratament care se mai poate face: investigatii, chimioterapie ICE si transplant halogenic (de la frați).

Pentru aceste lucruri, mica prințesă cavaler are nevoie de ajutorul nostru pentru a strânge banii necesari intervențiilor. Conturile în care puteți dona:

Donatii in contul mamei Moisa Alina:
Lei: RO81BRDE240SV14472682400 deschis la BRD
Euro: RO73BRDE240SV14472842400 deschis la BRD

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!