Ajutor al parintelui Damaschin pentru o mama cu 7 copii din Hermeziu

Dan Damaschin

„Ferestre către suflet”, la INIMO – dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul în bine!

Parintele Damaschin si voluntarii de la Asociatia Glasul Vietii au sarit in ajutorul unei mame din Hermeziu, care traieste de pe o zi pe alta si creste 7 copii. Femeia locuieste intr-o casa inchiriata care este aproape sa se darame.Voluntarii Asociatiei aduc daruri aceste familii incercate, o vizitează și dau o șansă copiilor sărmani la o nouă viață

Desi isi duc traiul de pe o zi pe alta, 7 frati din Hermeziu si mama lor nu si-au pierdut speranta unei vieti normale. Tatiana a pierdut doi copii, unul a murit fulgerator iar al doilea micut s-a stins dupa ce a venit pe lume. Ceilalti sunt crescuti cu dragoste si eforturi mari.

Tatiana – mama:

„Cand iau ei alocatiile luam mancare la copii, merg toti la scoala. Este greu dimineata, trebuie sa le pun pachete la toti, de spalat, mancare. Este foarte greu, medicamente am cumparat, toti ii am raciti. La scoala merg. Astia 2 merg la scoala dupa amiaza.”

Copiii sunt crescuti cu frica lui Dumnezeu si isi ajuta mama la activitatile casnice.

Copil:

„Si ne izbaveste de cel rau. Stau cu Nicolas, o mai ajut pe mama prin casa, o mai ajut la mancare, ma duc la magazin mai iau ce este nevoie, mai fac curatenie prin casa o mai ajut la spalat vase.”

Viața nu-i deloc ușoară pentru Tatiana și copiii ei. Într-un bordei care este gata să cada, departe de școli bune și spitale care să ofere asistență în caz de nevoie, femeia a trecut prin încercări de neimaginat cu mult mai grele decât lipsa celor materiale.