AJOFM organizează bursa locurilor de muncă

ajofm

După 2 ani, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi reia tradiția organizării Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Vineri, 20.05.2022, în intervalul orar 930-1330 se va organiza o nouă ediție a acestui eveniment atât în municipiul Iași la Casa de Cultură a Studenţilor ”Sala Foaier”, cât şi în municipiul Paşcani la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

Mediul de afaceri continuă să se confrunte cu un deficit important de forță de muncă, motiv pentru care ne propunem să facilităm dialogul direct între agenții economici și solicitanții de loc de muncă.

Evenimentul organizat în acest an se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv cetățenilor străini și apatrizi aflați în situații deosebite, care provin din zona conflictului armat din Ucraina și se află în România.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă angajatorii au posibilitatea de a interacționa direct cu persoanele participante, de a recruta şi selecta personal în vederea angajării.

Agenţii economici interesaţi se pot adresa direct la AJOFM Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri de muncă disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002, până la data de 18.05.2022.