Agentul de politie intrat in conflict cu Ghiocel Asimionesei a fost audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi

Agentul principal de poliție Adelin Mihalache, însoțit de avocatul său, David Pădurariu, a fost recent prezent la o serie de audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Aceste audieri au scos la iveală detalii noi și surprinzătoare despre acest caz, potrivit Salut Iasi.

Conform unei anchete publicate de salutiasi.ro, Ghiocel Asimionesei, un influent om de afaceri și presupusul patron din umbră al publicației BZI, este acuzat de intimidarea forțelor de ordine. Incidentul a avut loc după ce agentul Mihalache a solicitat colegilor săi, oprirea autorismului condus de șoferul lui Ghiocel Asimionesei, care circula cu viteză peste limita legală. 

Frustrat de faptul că polițiștii nu l-au recunoscut și au avut îndrăzneala să îl sancționeze, Ghiocel Asimionesei, a inițiat un linșaj mediatic împotriva domnului Mihalache. Acesta a folosit publicația BZI pentru atacurile sale, deși susține că nu are nicio legătură cu aceasta. 

Reporterii Salut Iasi s-au aflat la sediul BZI din Piața Unirii, unde l-au văzut ieșind pe Ghiocel Asimionesei, însoțit de șoferul său.

Agentul Mihalache și avocatul Pădurariu au evidențiat că incidentul cu Ghiocel Asimionesei nu este un caz izolat. Ei au amintit un episod similar din data de 2 iunie 2023, când șoferul afaceristului a fost implicat într-un alt incident, soldat cu o amendă semnificativă și suspendarea dreptului de conducere. Ca și în cazul agentului Mihalache, atitudinea lui Ghiocel simionesei față de autorități a fost percepută ca fiind intimidantă.

Senatorul Maricel Popa a adresat o scrisoare deschisă Ministrului Interne, Cătălin Predoiu, prin care a cerut clarificări și măsuri pentru apărarea intereselor polițienești. El și-a exprimat indignarea, față de modul în care linșajul media practicat de publicația BZI este folosit de către Ghiocel Asimionesei, în vederea intimidării și denigrării publice a unor persoane cu care acesta intră în conflict.

Acest caz nu doar testează limitele justiției, dar reflectă și dinamica complexă dintre putere, influență și responsabilitate în societate.

Sursa: Salut Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *