Agenția CFR Bacău ar putea fi închisă. Ce alte schimbări se vor petrece

Planurile de restructurare includ închiderea agențiilor CFR în orașele Iași, Bacău și Suceava, precum și anularea unor trenuri care deservesc rute solicitate de călători, cum ar fi ruta Suceava-Putna.

Printre alte modificări propuse se numără reducerea numărului de ore suplimentare pentru mecanicii de locomotivă, limitarea activităților de reparații la zilele lucrătoare și reducerea numărului de casieri de la două la unul singur în timpul nopții. Aceste măsuri sunt susceptibile să genereze disconfort călătorilor și să conducă la o scădere semnificativă a popularității transportului feroviar.

Agenția CFR Bacău ar putea fi închisă. Ce alte schimbări se vor petrece

În opinia deputatului Albișteanu, închiderea agențiilor CFR în Iași, Bacău și Suceava ar putea duce la supraaglomerarea caselor de bilete și la creșterea timpilor de așteptare pentru achiziționarea biletelor. Agențiile CFR reprezintă o opțiune accesibilă pentru călători pentru achiziționarea anticipată a biletelor de călătorie, iar eliminarea lor ar putea afecta în mod negativ experiența călătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *