Afterhills vibe!

foto_afterhills

La Iași a început încă de aseară Festivalul Afterhills, cel mai ambițios proiect muzical din regiunea Moldovei care se va desfășura până duminică. Mii de participanți și-au potrivit brățările de acces pe frecvența distracției și au petrecut până dimineața. Ediția de anul acesta vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români.

Un meniu divers, asezonat cu stand-up comedy și muzică pentru aproape toate gusturile. Cei care au sosit din alte orașe au ales zona de camping. Noaptea, luminile de la telefoane s-au sincronizat cu instalațiile de pe scenă în timp ce în fața spectatorilor au evoluat dj David Gravell, Sunnery James & Ryan Marciano, dar şi Vini Vici.

Pe Facebook și Instagram au fost postate numeroase fotogragii, videoclipuri și transmisii în direct de la fața locului. Astăzi este 1 iunie, iar organizatorii au pregătit câteva activități pentru copii.

Muzica vibrează și la această oră, iar cele zece scene ale festivalului se pregătesc pentru o nouă rundă de distracții în această seară când sunt așteptați și mai mulți fani ai muzicii elecronice.
Transportul va fi asigurat din Piața Unirii la festival și retur. Biletul este cel normal (2 RON/ 1 călătorie), disponibil la tonetele RATP (nu se poate achiziționa direct de la șofer). Nu sunt valabile alte abonamente RATP. Pentru retur de la AFTERHILLS se pot achiziționa bilete RATP de la toneta Info Point amplasată la intrarea în festival.