Află cum se pot finanța proiectele societății civile

Sharing is caring!

Vineri, 9 martie, la sediul Primăriei municipiului Iași, în sala ”Vasile Pogor”, va avea loc o dezbatere publică cu privire la modul în care se pot aloca finanțări nerambursabile din fondurile publice pentru proiectele societății civile din localitate.

„Programul de finanțare nerambursabilă îşi propune să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul sănătății, social, educațional, civic, tineret și mediu ale organizaţiilor neguvernamentale din Municipiul Iași, responsabilizarea și creșterea calității serviciilor acordate cetățenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunității. Programele si proiectele de interes public vor fi selectionate pentru finantare în cadrul limitelor fondului anual aprobat de Consiliul local al Municipiului Iași, stabilit potrivit prevederilor legale referitoare la elaborarea, aprobarea, executarea si raportarea bugetului local”, se arată în referatul de specialitate al proiectului de hotărâre.

La şedinţa publică programată la finele acestei săptămâni sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile, cetăţeni, persoane fizice , organizaţii, asociaţii, reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Propunerea de elaborare a Regulamentului poate fi consultată pe site-ul municipalității ieșene: www.primaria-iasi.ro.

shares