Aeroportul din Suceava a dat în judecată compania aeriană AirConnect. Firma a suspendat zborurile din septembrie Suceava – București

Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava a dat în judecată compania aeriană AirConnect pentru daune contractuale. Directorul aeroportului, Ioan Măriuța, a declarat că acțiunea în instanță a fost deschisă în urmă cu aproximativ două săptămâni din cauză că firma nu a plătit serviciile – taxe aeroportuare, handling etc. Directorul aeroportului a mai spus, de asemenea, că AirConnect a anulat zborurile Suceava-București până în data de 25 septembrie a.c..

Conform site-ului de știri din domeniul aviației https://boardingpass.ro/, din a doua jumătate a lunii iulie și până în prezent, compania AirConnect a operat mai multe zboruri charter pentru diverși clienți, în defavoarea rutelor regulate pe care puteau fi rezervate bilete pe site-ul companiei aeriene. „Din 24 iulie 2023, dată la care a mutat zborurile din București de pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) pe Aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa), AirConnect a operat doar trei zboruri directe spre Suceava, restul fiind anulate”, arată BoardingPass, iar din 21 august 2023, AirConnect „a comasat zborurile dintre București și Baia Mare cu cele dintre București și Suceava, ruta fiind într-un final operată ca București – Baia Mare – Suceava – București”. Concomitent cu zborurile Suceava-București compania a suspendat și zborurile dintre București şi Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *