Aeroportul Bacau se va inchide pentru 6 saptamani. Blue Air nu s-a hotarat daca-si muta zborurile la Iasi

Intre 15 august si 30 septembrie se vor derula lucrari la noua pista a aeroportului din Bacau. Cursele aeriene se vor muta pe alt aeroport. Blue Air inca nu a luat o decizie finala in privinta aeroportului unde isi va redirectiona zbourile.

“Din păcate Bacău se suspendă 6 săptămâni pe perioada de vară, încă nu am hotărât dacă ne mutăm la Iași sau la Suceava. Avem și discuții cu celelalte aeroporturi, de exemplu cu Sibiu sau cu Oradea, să încercăm niște zboruri test în această perioadă, să încercăm să vedem dacă aceste destinații sunt potrivite, sunt cerute și au șanse, mai târziu”, a afirmat Oana Petrescu, Chief Executive Officer la Blue Air, în cadrul emisiunii ZF.live.

Pe perioada primelor doua etape, cat si a celei de-a patra, lucrarile vor avea loc sub trafic aerian. Astfel, zborurile nu vor fi afectate si vor avea loc conform orarului de vara 2020. A treia etapa a proiectului prevede inchiderea operatiunilor aeriene pe o perioada de 47 de zile.

Asadar, nu vor avea zboruri pe Aeroportul Bacau. Constructorul a hotarat ca aceasta perioada sa fie intre 15 august 2020 si 30 septembrie 2020.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!