Adrian Corduneanu va reveni dupa gratii

corduneanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis in aceasta seara apelul procurorilor DIICOT de admitere a mandatului de arestare preventiva pe numele lui Adrian Corduneanu, in urma descinderilor din data de 31 octombrie. Sotia acestuia ramane sub control judiciar.

Cei doi sunt suspectaţi că ar fi finanţat un procurator imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane dupa ce a vandut mai multe terenuri pe care nu le detinea. Cei doi soti sunt suspectati ca i-au dat acestuia suma de 170.000 euro.

Adrian Corduneanu a fost cautat in aceasta seara de politisti la domiciliul sau din zona CA Rosetti insa nu a fost gasit acasa. Cu toate acestea, barbatul va fi incarcerat in aceasta seara aflandu-se la Vaslui.

„Polițiștii ieșeni și polițiști vasluieni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Înalta Curte de Casație și Justiție pe numele unui bărbat. Măsura a fost dispusă în cadrul unui dosar penal în care politistii și procurorii din Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă”, a mentionat IPJ Iași.