Adrenalina in aer, salt cu parasuta la Iasi

salt_parasuta

Sa simti cum iti bate inima in piept, cum sangele curge prin vene, sa vezi totul de la peste 2000 de metri inaltime. Acestea sunte emotiile care i-au determinat pe zeci de tineri din Iasi sa isi invinga fricile de altitudine si sa ajunga sa iubeasca salturile cu parasuta. La Iasi antrenamentele pentru salturile cu parasuta sunt in plina desfasurare.

La Iasi, peste 40 de tineri invata cum sa coordoneze parasuta in aer, cum sa faca salturile perfecte din avion si cum sa aterizeze in conditiio ptime pe pamant. Unul dintre cei care au vrut sa simta cum le curge sangele prin vene este de profesie medic infectionist. Acum, deja cunoaste tainele unui sprt care i-au pus trupul si mintea in miscare.

Cei care vor sa invete cum sa sara cu parasuta au de parcurs, mai intai de toate proba teoretica, dupa care ajung sa practice salturile.

Cel care transforma visele oamenilor in realitate este Sorin Engel, comandantul Aeroclubului “Alexandru Matei”. Este instructor de parasitism de aproape 30 de ani, cu peste 3.000 de ore de caderi in gol.

Pentru un salt in cadere libera, iubitorii de senzatii tari, platesc 80 de lei, iar un curs ajunge la aproape 800 de euro.