Adolescentă violată în toaleta dintr-un mall din Galati

violenta

Fata, în vârstă de 15 ani, se afla la mall când s-a întâlnit cu fostul iubit. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, copila a fost trasă cu forța într-o toaletă de un tânăr și obligată să întrețină relații sexuale. Cel care a violat-o are 17 ani și a plecat imediat din mall, după ce s-a consumat actul sexual. Fata a cerut ajutor unor persoane, iar acestea au sunat la 112.

”Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal.

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la fața locului, însă polițiștii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani. A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar după examinarea medico legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun”, informează I.P.J. Galați.