Adolescenta găsită fără suflare, sub o bancă în parcul din Mangalia, ar fi fost ucisă în altă parte. Doi indivizi purtând cagule, filmaţi pe camerele de supraveghere

Crimă oribilă pe litoral. O adolescentă desfigurată în bătaie a fost găsită fără suflare într-un parc, aproape de plaja din Mangalia. 

Sub o bancă a fost găsită fata. Cel care a găsit-o în parcul din Mangalia este un pescar care trecea pe aici puţin după ora 5 dimineaţa. Omul a descoperit-o, a văzut-o, s-a speriat şi a sunat imediat la 112. A descris faptul că a văzut că stătea ghemuită.

Din primele informaţii victima nu a fost ucisă aici, ci adusă. În parc sunt foarte multe camere de supraveghere pe ale căror imagini s-ar fi observat mai multe persoane dubioase care ar fi purtat cagule. Ba mai mult, în această zonă avem un loc de joacă pentru copii, sunt foarte multe blocuri în apropiere, precum şi un complex sportiv, fiind şi în apropierea falezei.

Localnicii ne-au spus că nu au auzit nimic, nici zgomote, nici ţipete ceea ce duce către ipoteza faptului că această fată ar fi fost adusă şi nu ucisă aici.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu această fată şi cum s-a ajuns la această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *