Adolescentă bătută și umilită în Cotnari

Scene șocante au fost surprinse în localitatea Cotnari. O adolescentă în vârstă de 12 ani a fost bătută și umilită de o altă minoră, sub ochii altor colegi care au filmat imaginile și le-au distribuit în spațiul public. Totul a ieșit la iveală în momentul în care mama victimei a alertat autoritățile.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, după ce copiii au ieșit de la școală. Victima era în drum spre casă când a fost oprită de un grup de adolescenți care au luat-o la rost, pe motiv că aceasta ar fi făcut niște comentarii deranjante la adresa lor. De aici nu a mai fost decât un pas până la bătaie. O minora în vrâstă de 15 i-a dat câteva palme victimei, sub ochii celorlalți copii din grup care au încurajat agresiunea.

Umilința nu s-a oprit aici. La un moment dat, eleva este împinsă, cade, se ridică și vrea să plece, dar este ajunsă de grup și luată din nou la rost și la palme. De data aceasta trei fete au tăbărât pe ea, inclusiv agresoarea de 15 ani.

Adolescenta lovită şi umilită i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat, iar femeia a depus o plângere la poliţie.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră a fost agresată de către o alta. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luării măsurilor care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tinerii au fost identificaţi, iar acum agresoarea care are 15 ani va fi trasă la răspundere. Cercetările se extind și la alți tineri care au luat parte la actele de violenţă.

Video https://telem.ro/video-bataie-intre-adolescente-filmata-de-martori-politistii-au-deschis-dosar-penal-si-le-cauta-pe-minorele-implicate/

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!