Adolescent ranit in parcarea unui mall

WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.30.35

În urmă cu puțin timp, din cauza vântului puternic, un profil de mascare a vitrinei exterioare (bară din material uşor, din aluminiu), s-a desprins şi a căzut peste doi adolescenti. La fața locului au intervenit două echipaje de prim ajutor.

Tinerii sunt conștienți, însă unul din ei, în vârstă de 17 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul de Neurochirugie.

Update: „La ora 13.40 am primit un apel prin 112 pentru 2 adolescenti cu traumatism prin lovire, caderea unei bariere de acces in zona centrala a Iasului. Au fost trimise 2 echipaje de prim ajutor, au evaluat 2 adolescenti, unul de 11 ani, care nu a dorit sa mearga la spital, a ramas insotit de mama lui, a spus ca nu are leziuni care sa necesite interventie medicala si a fost preluat un adolescent de 17 ani cu traumatism cranio-cerebral, cu o plaga contuza parietala, cu sangerare oprita, constient, care a fost dus la UPU la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” pentru o evaluare neuro-chirgicala. Speram insa ca nu va avea nevoie de internare si evolutia lui va fi favorabila, asa dupa cum s a estimat la evaluarea primara”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Update: „Din cauza vântului foarte puternic, Iaşul fiind sub atenţionare meteo cod galben de vânt intens, un profil de mascare a vitrinei exterioare (bară din material uşor, din aluminiu), s-a desprins şi a căzut peste un adolescent. Agentul  de  pază  aflat  la  intrarea  în  centrul  comercial  a  intervenit  imediat  pentru  a  verifica starea  adolescentului  şi  a  solicitat  serviciul  de  ambulanţă.  Adolescentul  primeşte  îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol”, au transmis reprezentanții mall-ului.