Acuzatii intre fostul si actualul sef al Aeroportului

La doua zile dupa ce Marius Bodea a anuntat ca va sesiza Curtea de Conturi privind modul in care se cheltuie banii la Aeroportul din Iasi, Catalin Bulgariu a replicat intr-o conferinta de presa ca, fostul director al aerogarii a angajat peste 40 persoane fara experienta, pe functii cheie. Acesta a mai spus ca Bodea i-a indus in eroare pe ieseni.

“A afirmat ca pana in anul 2019 a negociat cu compania WizzAir, care ar fi trebuit sa aiba in baza la Iasi cinci aeronave, BlueAir –  alte sase aeronave, la care ar fi trebuit sa mai adaugam cel putin pe cele doua ale Tarompe care le aveam si reiesea ca aveam cel putin 13 aeronave in baza la Iasi. Il rog pe domnul Bodea sa prezinte un document din care sa rezulte aceste cifre si sa explice cum ar fi intrat acest aeronave pe platforma mult dezbatuta. Sa enumere si cele 16 noi destinatii pe care a spus ca le avea contractate in 2016. Este o minciuna gogonata a lui Marius Bodea”, a mai spus Catalin Bulgariu.

Marius Bodea a anuntat ca este de acord sa participe la o dezbatere pe tema aeroportului cu Catalin Bulgariu cu anumite conditii:

“Să finalizeze și ei o investiție mare acolo, sa deschidă și ei măcar o cursă externă directă, pentru că tot ce are acum aeroporul au fost deschise de mine și negociate tot de mine pe următorii ani până în 2020. Dupăce fac aceste două lucruri, cred că avem ce discuta, facem dezbaterea chiar în limba engleză, dacă au reușit să depășească nivelul de engleza de a cere doar o cafea la bar”, a raspuns Bodea intr-un comunicat de presa.