Acuzatii infricosatoare ale fermierilor americani fata de criza de oua

rase-de-gaini-ouatoare

Nici macar stirile din presa mainstream nu pot evita rapoartele privind devastarea pe scară larga a fermelor din America, ceea ce a dus la creșterea prețurilor la carne și la subproduse. De la incendii și explozii masive la fabricile de procesare a alimentelor, până la furajele otrăvite cu arsenic și substanțe chimice pentru infertilitate, totul pare să facă parte din „planul general” al globaliștilor și al democraților de a elimina clasa de mijloc și de a instala temutul socialism în America, noteaza EU Times.

Câteva companii de hrană pentru animale, deținute și controlate de globaliști, furnizează fermierilor hrană contaminată pentru găini, care se presupune că le împiedică să producă ouă, ceea ce se adaugă la penuria haotică de alimente și la întreruperea lanțului de aprovizionare.

„Este aceasta o altă încercare de a paraliza întreaga aprovizionare cu alimente, inclusiv carnea și ouăle, astfel încât toată lumea să alerge la magazinele alimentare și să cumpere carne modificată genetic, carne de franciză produsă în laborator și finanțată de Bill Gates”, se intreaba jurnalistii de la EU Times.

Hrana pentru găini marca Dumor de la Purina și marca de hrană pentru găini Producer’s Pride de la Tractor Supply împiedică găinile să depună ouă timp de luni de zile. Nu numai că găinile nu mai pot depune ouă timp de luni de zile după ce au consumat hrana contaminată, dar ar putea fi posibil ca acestea si probleme de infertilitate?

Furnizorii și fermierii locali de ouă denunță ceea ce ar putea fi vârful aisbergului când vine vorba despre corporațiile care încearcă în mod intenționat să schilodească aprovizionarea cu carne și ouă din această țară.

Incepând cu luna octombrie, mai mulți crescători americani de ouă au înregistrat o producție zero de ouă de la găinile lor, până când au schimbat hrana, unii dintre ei alegând chiar mancare pentru capre. Acum, brusc, găinile fac din nou ouă, aproape revenind la ritmul normal. Care este explicația? Găinile produc mai puține ouă iarna, din cauza orelor de lumină mai scurte, dar, de obicei, nu încetează complet să mai depună ouă.

Mulți dintre acești fermieri spun că este folosita epidemia de gripă aviară ca o poveste de acoperire pentru problema ouatului, dar asta tot nu explică de ce fiecare găină a încetat complet să mai facă ouă în timp ce era hrănită cu alimente contaminate. Care sunt companiile pe care fermierii le arată cu degetul?

Brandul Dumor de la Purina și brandul de hrană pentru pui Producer’s Pride de la Tractor Supply. „Aceștia sunt vinovații, iar dacă urmăriți banii până la capăt, se ajunge direct la corporatiști și globaliști care îi îndeamnă pe toți oamenii să nu mai mănânce carne și ouă și să înceapă să mănânce viermi și gândaci, pentru a salva planeta de… încălzirea globală”, sustine publicatia.

Fermierii sustin ca există un război deliberat purtat împotriva civililor de către globaliști. Această tragedie îi forțează pe oameni să facă legătura și să realizeze că nu doar hrana găinilor provoacă probleme de producție și infertilitate, ci și mancarea oamenilor. Crescătorii de ouă spun acum oficial: „Dacă sunt dispuși să îmi otrăvească găinile pentru a mă împiedica să mă aprovizionez sau să aprovizionez pe mine sau pe alții cu ouă, atunci cu siguranță ar otrăvi și hrana pe care o mănânc și pe care o dau familiei mele”.

Există o trezire masivă a publicului pe măsură ce prețurile la alimente cresc vertiginos, iar aprovizionarea este sufocată. Tot mai mulți oameni mor din „cauze necunoscute” și situația se înrăutățește pe zi ce trece. Oamenii mor din cauza atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale și mult mai puțini oameni au făcut copii în ultimii ani. Se vorbeste despre un război purtat cu ajutorul alimentelor, medicamentelor, virușilor, vaccinurilor și a dezmembrării lanțului de aprovizionare.