Actorul Florin Zamfirescu: „Toti care sunt la conducerea tarii sunt Iuda…Iohannis este un tradator de tara!”

zamfirescu

Reactii vehemente in societate dupa introducerea certificatului verde si masurile dure luate de Guvern impotriva celor care nu s-au vaccinat. Reactie fara precedent a actorului Florin Zamfirescu la adresa executivului si presedintelui Klaus Iohannis, pe care-l numeste tradator de tara. Acesta ii indeamna pe romani sa iasa in strada si spera sa cada guvernul Citu.

„S-a ales praful de tot ce am sperat si am visat in urma cu 31 ani. S-a ales praful de tineretea noastra, de copiii nostri. Am iesit din disperare, sper sa cada acest Guvern. Toti care sunt acum la conducerea tarii sunt Iuda. Ce se intampla cu scolile, cu copiii, ce este cu aceste obligatii? Romania este un vapor esuat, s-a ales praful. Sunt 18 milioane de romani care gandesc diferit de alesii nostri. Daca poporul roman s-ar ridica in picioare nimeni nu s-ar putea opune. Poporul asta este rabdator, este calm si are puterea de a se ridica. Nimeni nu mai crede in nimic, nu mai credem in raportarile lor. Nu trebuie obligat nimeni sa se vaccineze. Presedintele spune, ca va garantez eu, ca vaccinul este bun. Dar cine esti tu sa garantezi, esti producator de vaccinuri? Iohannis este un tradator de tara. Ce crede el ca este poporul roman, ca suntem toti urmasii lui Brukenthal. Vorbim de cinste si onestitate cu niste netrebnici si tradatori”, a afirmat Florin Zamfirescu, la Antena 3.

De asemenea, Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale sustine ca masurile luate de Guvern nu au niciun suport legal intrucat restrictiile nu s-au facut pe baza unei legi.

„Nu poti sa-i interzici unui om sa intre in restaurant doar ca nu este vaccinat. Nu se poate conduce asa o tara”, a spus Augustin Zegrean.